skip to Main Content

Waar komen wij vandaan

Wonderful kan rekenen op de jarenlange ervaring van zusterbedrijf  Jet Import, een Belgische drankenimporteur met een omzet van 130 miljoen euro en jaarlijkse double digit groei. Innovatie, kwaliteit, rentabiliteit, gedrevenheid, maar bovenal een grenzeloos enthousiasme van de medewerkers staan voor zowel Jet Import als Wonderful Drinks garant voor deze sterke groei.

Portfolio

Met een portfolio aan merken zoals Fever-Tree Premium Mixers, Copperhead Gin, Gosling’s Rum & Almdudler kiezen wij er uitdrukkelijk voor om ons te richten op de markt van de innovatieve en onderscheidende dranken. Hierbij vertrekken wij vanuit onze eigen visie op het bouwen van merken.

Het team

Het Wonderful team bestaat inmiddels uit 8 enthousiaste en energieke accountmanagers, die verantwoordelijk zijn voor de verkoop en ondersteuning van het Wonderful portfolio. Onze accountmanagers bevinden zich bijna voortdurend in de markt en komen graag bij jou op locatie om te spreken over de mogelijkheden omtrent onze producten. Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail.

Interesse in onze producten?

Neem contact op

Wil je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures

Accountmanager Noord-Nederland

Onze Organisatie Wonderful is een jonge onderneming, gespecialiseerd in de import van premium drankenmerken op de Nederlandse markt. Met een portfolio aan top merken zoals Fever-Tree, Almdudler, Vit-Hit, Big Tom…

Lees meer

Onze merken

Back To Top