skip to Main Content

Waar komen wij vandaan

In Nederland is Wonderful nog een relatief jonge organisatie, maar wel een die kan bouwen op jarenlange ervaring. Wonderful is namelijk een zusteronderneming van Jet Import, een Belgische drankenimporteur met meer dan 30 jaar ervaring als merkenbouwer.

Sinds 2012 was Jet Import reeds de exclusieve distributeur voor Fever-Tree Premium Mixers in België & Luxemburg. Door de sterke groei en goede positionering van Fever-Tree op de Belgische & Luxemburgse markt, ontstond in 2016 de opportuniteit om ook de belangen van dit merk te gaan behartigen voor Nederland. De licentie voor Fever-Tree in Nederland lag dan ook aan de basis van de oprichting van Wonderful. Er werd bewust gekozen om op de Nederlandse markt te opereren onder een andere naam om zo het merkenportfolio van beide bedrijven duidelijk te scheiden. Vanaf 2017 werden er naast Fever-Tree nog merken toegevoegd aan het portfolio, zoals bijvoorbeeld Big Tom, Almdudler, Copperhead Gin, VIT-HIT & Armand de Brignac.

Organisatie

Wonderful is een 100% onafhankelijke familie-onderneming, gespecialiseerd in de marketing en verkoop van premium drinks en snacks in Nederland.  Met het hele team werken we er dagelijks hard (en met veel plezier) aan om elk van onze merken met een gerichte strategie zo dicht mogelijk bij de juiste doelgroep consumenten te brengen, en dit zowel in Horeca als Retail.

Het Wonderful team bestaat inmiddels uit 8 enthousiaste en energieke accountmanagers, die verantwoordelijk zijn voor de verkoop en ondersteuning van het Wonderful portfolio. Onze accountmanagers bevinden zich bijna voortdurend in de markt en komen graag bij jou op locatie om onze producten aan u voor te stellen en te bekijken hoe we u maximaal kunnen ondersteunen bij de verkoop ervan. Neem voor meer informatie contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Als bedrijf heeft Wonderful (net als Jet Import in België) de bewuste keuze gemaakt om te functioneren als een importeur van merken en niet als groothandel. Dit betekent dat we voor de verdeling van onze merken naar Horeca, dit steeds doen in goede samenwerking met nationale en lokale groothandels in Nederland. Ondanks dat we geen rechtstreekse distributie verzorgen, streven we er altijd naar een nauwe relatie te onderhouden met onze klanten en voor hen een sterke partner te zijn.

Interesse in onze producten?

Neem contact op

  Wil je bij ons werken?

  Bekijk onze vacatures

  Open sollicitatie

  Zin in een nieuwe uitdaging, maar heb je geen vacature kunnen vinden die aansluit bij je academische achtergrond, professionele ervaring of persoonlijke ambities? Solliciteer dan spontaan en laat ons je helpen…

  Lees meer

  Sales & Marketing Stage

  Bij Wonderful zijn we steeds op zoek naar enthousiaste stagiairs om ons sales en marketing team te gaan ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden en onze ambitieuze doelstellingen te realiseren. Onze…

  Lees meer

  Onze merken

  Back To Top