skip to Main Content

Health yourself

VIT-HIT werd in 2009 gelanceerd in Ierland als reactie op de talrijke sportdranken vol suiker. VIT-HIT is het snelst groeiend gezondheidsdrankje
in Europa dat vitaminen, sap, thee en water combineert.

,,Ik heb VIT-HIT gecreëerd, omdat ik mensen om mij heen 30 minuten lang op loopbanden zag staan om calorieën te verbranden, om vervolgens eraf te stappen en diezelfde calorieën weer tot zich te nemen via een sportdrank. De meeste sportdranken bevatten zo’n 180 calorieën, suiker en zout, niet ideaal voor gewichtsverlies. Onze eerste missie was om onze drankjes minstens zo lekker, of zelfs lekkerder, te laten smaken dan die suiker-houdende tegenhangers, om vervolgens zoveel mogelijk goedheid erin te stoppen, zonder dat het afdoet aan de smaak.”

– Gary Lavin, oprichter van VIT-HIT –

VIT-HIT voordelen

1.   Minder dan 35 calorieën per fles (minder dan een appel)
2.   Laag in suikergehalte (6g/500ml)
3.   Lekker van smaak.
4.   300mg gezonde thee per fles (2 à 3 kopjes thee)
5.   100% ADH 7 vitaminen
6.   Geen kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen

Ontdek alle producten

van VIT-HIT

VIT-HIT
Lean & Grean

Stay lean, go green!

Men zegt: “Love is all you need”. Maar billen zo rond dat je er een glas op kan zetten is ook fijn. Dus, wanneer jij je in het zweet hebt gewerkt in de sportschool, loop dan voorbij die suikerhoudende sportdranken laat en laat VIT HIT je strakke billen/ lijf redden.  Letterlijk. Het is tijd om te genieten van een heerlijke caloriearme drank met sap, water, L-Carnitine en maté-thee.

Lean & Green is een watertandend lekkere mix van appel en vlierbloesem voor een frisse smaak, gecombineerd met een antioxidante toon van Maté-thee.  Lean & Green heeft door het gebruik van natuurlijke thee 14mg cafeïne per fles. Ter vergelijking: een simpel kopje Engelse thee bevat 55mg cafeïne.

Ingrediënten kunnen variëren per regio.

VIT-HIT
Boost

A rocket booster of energy

Waarom drinken mensen sportdranken? Met kilo’s suiker, zout en conserveringsmiddelen, zal je er meer uit gaan zien als een darter dan als een voetballer! Er zijn veel drankjes beschikbaar die je hart sneller laten pompen dan een dorstige oliepomp op een vroege ochtend in Texas, maar wij geven de voorkeur aan een andere aanpak.

VIT-HIT Boos is een heerlijke mix van zomerfruit, gecombineerd met water en een krachtige stoot ginseng en rooibosthee. Boost bevat 0 mg cafeïne en want rooibosthee bevat geen natuurlijke cafeïne.

Ingrediënten kunnen variëren per regio.

VIT-HIT
Detox

Life is short, live longer!

Je bent wat je eet. En soms, als je jezelf in de spiegel ziet, is alles wat je ziet een all-you-can-eat buffet van spijt. Met een gezicht. Geen goede look. Maar dat is oké. Want VIT-HIT Detox is hier om dat vuil eruit te halen, zodat er geen vuiltje meer aan de lucht is. Het is tijd om een heerlijke calorie-arme mix van mandarijn-sap, water, vitaminen en groene thee.

Detox is een dorstlessende mix van zowel mandarijn,- als sinaasappelsap, gemixt met bronwater en vitamines. Detox bevat 300ml groene thee, dit is even veel als 3 volle kopjes, dit is een effectieve antioxidant. Wanneer je dit combineert met vitamine C heb je overall bescherming te pakken. Bovendien bevat Detox 21 mg natuurlijke cafeïne per fles, van de thee waar wij mee werken. Voor je beeldvorming: in een simpel kopje Engelse thee zit 55mg cafeïne.

Ingrediënten kunnen variëren per regio.

VIT-HIT
Immunitea

Your bodyguard in a bottle

Sinds wanneer is roze zo stoer geworden? Dit drankje is net een monster truck met grote roze wielen en een roze, zachte dobbelsteen voor het raam, die alles verplettert wat op zijn pad komt. VIT-HIT Immunitea is stoerder dan Woody Woodpecker met een diamanten snavel, sterker dan een kooivechter uit Mongolië die een week lang asperges heeft gegeten, het gaat zelfs langer door dan een Duracelkonijn met 10 batterijen op zijn rug. Als jij bergen wilt verzetten, moet je voor roze kiezen. Tot Immunitea en daar voorbij.

Immunitea is een heerlijke blend van dragonfruit en Yuzu, gecombineerd met gezonde Ceylonthee. Bovendien bevat Immunitea slechts 4 mg natuurlijke cafeïne per fles, van de thee die wij gebruiken. Ter vergelijking, er zit 55 mg cafeïne in een kopje doodgewone Engelse thee. 

Ingrediënten kunnen variëren per regio.

VIT-HIT
Perform

Workouts worked out!

Heb jij je ooit afgevraagd wat er zou gebeuren als vissen benen kregen en op het land konden ademhalen? Ik ook niet, niet tot nu. Maar heb jij je ooit afgevraagd wat er bereikt kan worden in de sportschool en daarbuiten als mango, matcha thee, aminozuren en passiefruit een “relatie” zouden hebben met vitaminen? Die mogelijkheden zijn eindeloos! Maar ik moet er nu vandoor, er belt een vis aan!

VIT-HIT Perform is een heerlijke tropische mix van passievrucht,- en mangosap met essentiële aminozuren om je lijf de hele dag door te laten presteren. 

Ingrediënten kunnen variëren per regio.

Onze andere merken

Back To Top