skip to Main Content

Health yourself

VIT-HIT werd in 2009 gelanceerd in Ierland als reactie op de talrijke sportdranken vol suiker. VIT-HIT is het snelst groeiend gezondheidsdrankje in Europa dat vitaminen, sap, thee en water combineert.

,,Ik heb VIT-HIT gecreëerd, omdat ik mensen om mij heen 30 minuten lang op loopbanden zag staan om calorieën te verbranden, om vervolgens eraf te stappen en diezelfde calorieën weer tot zich te nemen via een sportdrank. De meeste sportdranken bevatten zo’n 180 calorieën, suiker en zout, niet ideaal voor gewichtsverlies. Onze eerste missie was om onze drankjes minstens zo lekker, of zelfs lekkerder, te laten smaken dan die suiker-houdende tegenhangers, om vervolgens zoveel mogelijk goedheid erin te stoppen, zonder dat het afdoet aan de smaak.”

– Gary Lavin, oprichter van VIT-HIT –

VIT-HIT voordelen

1.   Minder dan 35 calorieën per fles (minder dan een appel)
2.   Laag in suikergehalte (6g/500ml)
3.   Lekker van smaak.
4.   300mg gezonde thee per fles (2 à 3 kopjes thee)
5.   100% ADH 7 vitaminen
6.   Geen kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen

Ontdek alle producten

van VIT-HIT

VIT-HIT
Lean & Grean

Stay lean, go green!

Lean & Green is een watertandend lekkere mix van appel en vlierbloesem voor een frisse smaak, gecombineerd met een antioxidanten toon van Maté-thee. Lean & Green heeft door het gebruik van natuurlijke thee 14mg cafeïne per fles. Ter vergelijking: een simpel kopje Engelse thee bevat 55mg cafeïne.

VIT-HIT
Boost

A rocket booster of energy

VIT-HIT Boost is een heerlijke mix van zomerfruit, gecombineerd met water en een krachtige stoot ginseng en rooibosthee. Boost bevat 0 mg cafeïne want rooibosthee bevat geen natuurlijke cafeïne.

VIT-HIT
Reboot

Life is short, live longer!

Reboot is een dorstlessende mix van zowel mandarijn,- als sinaasappelsap, gemixt met bronwater en vitamines. Reboot bevat 300ml groene thee, dit is even veel als 3 koppen thee en dus een effectieve antioxidant. Wanneer je dit combineert met vitamine C heb je een goede bescherming te pakken. Bovendien bevat Reboot 21 mg natuurlijke cafeïne (van de thee) per fles.

VIT-HIT
Immunitea

Your bodyguard in a bottle

Immunitea is een heerlijke blend van dragonfruit en Yuzu, gecombineerd met gezonde Ceylonthee. Bovendien bevat Immunitea slechts 4 mg natuurlijke cafeïne (van de gebruike thee) per fles. 

VIT-HIT
Perform

Workouts worked out!

Perform is een heerlijke tropische mix van passievrucht,- en mangosap met essentiële aminozuren om je lijf de hele dag door te laten performen!

Onze andere merken

Back To Top