skip to Main Content

Never drink alone

Tovaritch! is een biologische graanvodka, vijf keer gedestilleerd en gefilterd door een combinatie van berk houtskool en zilver, geproduceerd en gebotteld in Sint-Petersburg, Rusland.

Met 109 internationale prijzen, is Tovaritch! ’s werelds meest bekroonde premiumwodka.

The perfect serve

Gimlet!

15 ml limoen sap
60 ml Tovaritch!

Onze serveer tip

Shake alle ingrediënten goed, samen met crushed ijs. Serveer in
een goed gekoeld glas of in een glas vol met ijsblokjes.

De geheimen van wodka (Russisch voor “klein water”) werden ontdekt in de 18e eeuw door de ambassadeur van de Orde van Malta: graaf Jules René Litta. Het recept bleef in de Litta-familie als een goed bewaakt geheim. In 1998 besloot een afstammeling van Jules René Litta, de markies Eugenio Litta Modignani, om Tovaritch!-wodka te lanceren volgens het recept van zijn voorvader.
Tovaritch! betekent “vriend” of “maatje” in het Russisch: een eerbetoon aan de relatie tussen de Tovaritch!-oprichter en de liefhebbers van zijn Tovaritch! -wodka.

Ontdek alle producten

van Tovaritch!

Tovaritch! wodka

T! wodka is helder en laat geen brandende sensatie achter. De geur is neutraal en elegant, met subtiele smaken van verse limoen, met een vleugje eucalyptus op de achtergrond. De wodka heeft een sterke en aangename keur van graan, alcohol en suikers. Er is een romige zoetheid, gevolgd door tonen van kruiden en noten. De smaak van granen komt naar voren aan het eind, met een karakteristieke “brood”-smaak.

Perfect serve

50 ml Tovartich!
Fever-Tree Mediterranean tonic
20 ml Monin Basilicum Siroop
20 ml Limoen sap
Veel ijs
Limoen zeste
Basilicum blaadje

T! Red

T! RED is een premium wodka likeur. Een mix van Tovaritch premium wodka en wilde bessen. Gemaakt van organische tarwe en is laag is suikers.

Perfect serve

50ml T! RED
150ml Red Bull
20ml Monin Spicy Siroop
Veel ijs
Kleine rode peper of kaneelstokje

Onze andere merken

Back To Top