skip to Main Content

Never drink alone

Tovaritch! is een biologische graanvodka, vijf keer gedestilleerd en gefilterd door een combinatie van berk houtskool en zilver, geproduceerd en gebotteld in Sint-Petersburg, Rusland.

Met 109 internationale prijzen, is Tovaritch! ’s werelds meest bekroonde premiumwodka.

The perfect serve

Hibiscus Soda

Vul het hele glas volledig met ijs
50 ML Tovaritch Premium Vodka
15 ML Monin hibiscus
15 ML Monin lime
150 ML Fever-Tree Soda Water
Garneer met een partje sinaasappel

De geheimen van wodka (Russisch voor “klein water”) werden ontdekt in de 18e eeuw door de ambassadeur van de Orde van Malta: graaf Jules RenĂ© Litta. Het recept bleef in de Litta-familie als een goed bewaakt geheim. In 1998 besloot een afstammeling van Jules RenĂ© Litta, de markies Eugenio Litta Modignani, om Tovaritch!-wodka te lanceren volgens het recept van zijn voorvader.
Tovaritch! betekent “vriend” of “maatje” in het Russisch: een eerbetoon aan de relatie tussen de Tovaritch!-oprichter en de liefhebbers van zijn Tovaritch! -wodka.

Ontdek alle producten

van Tovaritch!

Tovaritch! wodka

T! wodka is helder en laat geen brandende sensatie achter. De geur is neutraal en elegant, met subtiele smaken van verse limoen, met een vleugje eucalyptus op de achtergrond. De wodka heeft een sterke en aangename keur van graan, alcohol en suikers. Er is een romige zoetheid, gevolgd door tonen van kruiden en noten. De smaak van granen komt naar voren aan het eind, met een karakteristieke “brood”-smaak.

Perfect serve

40 ml Tovaritch!

15 ml verse limoensap

Aftoppen met Fever-Tree Ginger Beer

Garneren met een takje munt en limoenpartje

Onze andere merken

Back To Top