skip to Main Content

Seriously Sour

Sūpāsawā is een premium sour mix en je nieuwe beste vriend in de bar. Uit de hemel gezonden voor de bartenders, maakt Sūpāsawā het mixen makkelijker dan ooit tevoren. Met de grootste zorg in evenwicht gebracht met gedistilleerd water en vijf organische zuren; als finishing touch afgewerkt met wat zoet en wat zout.

Met Sūpāsawā zal cocktails maken nooit meer hetzelfde zijn !

Signature Cocktail

Crystal Clear Daiquri⁠

Neem een mixglas
60ml witte rum
25ml Supasawa
20ml suikersiroop
Roer door met een barlepel en strain vervolgens in een gekoeld glas
Garneer met een limoenzeste

Onze serveer tip

Serveer ‘m superkoud. Misschien een open deur, maar toch enorm belangrijk voor de algehele cocktail-experience. Koel daarom eerst het glas.

Het vinden van de ideale zure formule vraagt jarenlange ervaring door middel van testen en sap persen. Dat resulteert in enorme kosten voor bederfelijke waren, vuilniszakken vol afval en uiteindelijk een onbetrouwbare afhankelijkheid van de variabele kwaliteit van vers produceren. Om nog maar te zwijgen over de enorme CO2-voetafdruk die wordt veroorzaakt door de import van verse citrusvruchten van exotische locaties. Sūpāsawā brengt creativiteit terug in mixologie en stelt professionele en thuis-mixologen in staat een betrouwbare, stabiele, economische en duurzame premium zure mix met een lange houdbaarheid te ontwikkelen.

Lagere drankkosten

Klaar om te schenken, Sūpāsawā verlaagt je drankkosten dramatisch. Onze kostbare tijd gebruiken we liever nuttiger dan met het persen van citroenen en limoenen persen, welke je ook niet meer hoeft te kopen.

Lange houdbaarheid

Sūpāsawā kan worden gebruikt tot twee jaar na opening, terwijl vers geperst citroen- en limoensap na slechts twee dagen vervalt.

Duurzaam

Sūpāsawā vermindert je ecologische voetafdruk door het transport van citrusvruchten te verminderen van de weg en uit de lucht.
En je reduceert ook afval, geen opstapeling van citrusschillen in uw vuilniszakken meer.

Gebruiksvriendelijk

Een fles Sūpāsawā neemt minder ruimte in dan zijn equivalent in limoenen en citroenen. Op locaties en evenementen waar hoge volumes cocktails worden geserveerd, is Sūpāsawā een tijd,- en ruimtebespaarder.

Stabiliteit

De smaak en kwaliteit van citroen,- en limoensap wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals het moment van sap maken of de rijpheid van het fruit. Sūpāsawā smaakt altijd hetzelfde, waar en wanneer.

Ontdek alle producten

van Sūpāsawā

Sūpāsawā

Je hoeft geen limoenen en citroenen meer te persen. Een fles Sūpāsawā staat gelijk aan 3 kg limoenen en blijft tot 2 jaar goed op de plank. Nu wordt mixen wel heel efficiënt!

Perfect serve

Sūpāsawā kun je óveral inzetten waar je normaal gesproken citroen,- en/of limoensap voor gebruikt.

Onze andere merken

Back To Top