skip to Main Content

Creating Union between botanicals and rum

Spirited Union Distillery is ’s Werelds eerste Botanical Rum distilleerderij met als missie om balans en eenheid te creëren tussen de uitstrekkende en kleurrijke wereld van botanicals en rum. Dit wordt gedaan door op een unieke manier creativiteit en smaak innovatie te introduceren in de rum categorie. Een nieuwe benadering, weg van alle kunstmatige aroma’s en mierzoete gedistilleerde dranken. Enkel de beste natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om de fijnste smaken te creëren.

Signature Cocktail

Union Daiquiri

Neem een cocktail shaker
50ml Spirited Union Spice & Sea Salt
30ml vers limoensap (of Supasawa)
15ml suikersiroop
Shake met ijs en strain vervolgens in een gekoeld glas
Garneer met schijfje limoen

Onze serveer tip

Serveer ‘m superkoud. Misschien een open deur, maar toch très belangrijk voor de algehele cocktail-experience. Koel daarom eerst het glas.

Signature Cocktail

Lemon & Basil Smash

Muddel 18 - 24 basilicum blaadjes in een glas
Voeg 50ml Spirited Union Lemon & Leave en crushes ijs toe
30ml vers limoensap (of Supasawa)
15ml suikersiroop
Roer voorzichtig door met een barlepel en top af met crushed ijs
Garneer met een basilicum blad en citroenzeste

Onze serveer tip

Serveer ‘m superkoud. Misschien een open deur, maar toch très belangrijk voor de algehele cocktail-experience. Koel daarom eerst het glas.

“It is our quest to create union between the vast and colorful world of Botanicals and Rum, and as such giving birth to vibrant and exciting new tastes”

-Ruben Maduro, founder Spirited Union Distillery

Ontdek alle producten van

Spirited Union Distillery

Spirited Union Rum - Spice & Sea Salt

We hebben de grootste zorg besteed aan het infuseren van een soepele, vatgerijpte Barbados Rum met delicate smaken van onze Madagascaanse vanille en kruidnagel, Guatemalteekse kardemom en heerlijke Peruaanse rauwe cacao voor een rijke decadente afdronk.

Geïnspireerd door de manier waarop topchefs en chocolatiers mineraal zout gebruiken om de smaak te versterken. We combineerden onze botanische rum met een snufje biologisch Añana zeezout uit Spanje.

Perfect serve

50ml Union Spice & Sea Salt

150ml Fever-Tree Ginger Beer

Limoenpartje

Spirited Union Rum - Lemon & Leaf

Lemon & Leaf is een her-gedistilleerde rum, gemaakt van vers rietsuiker sap met heerlijke frisse citroen geteeld langs de zonovergoten Amalfikust.

Samengevoegd met de fijnste blauwe eucalyptusbladeren om een balans van verfrissende citrus en kruidige toetsen te creëren.

Perfect serve

50ml Union Lemon & Leaf

150 ml Fever-Tree Indian Tonic

Citroenzeste & Munt topje

Unieke bijkomstigheid

Distillery Experiences

Ontdek Spirited Union's eigen distilleerderij en de Distillery Experiences; distilleer klassen, cocktail workshops en meer.

Spirited Union biedt een interactieve en veelzijdige experience aan in eigen, multifunctionele distilleerderij en cocktail bar. Klaar om jou te voorzien van een variëteit aan zakelijke, publieke en groepsreserveringen.

Bezoek de distilleerderij

Onze andere merken

Back To Top