skip to Main Content

BLACK, SMOOTH, IRISH.
CARAMEL, VANILLA & CREAM FLAVOURS

Shanky’s Whip vertelt het verhaal van de Ierse racejongen Shanky die geen schrik had om tegen de trend in te gaan. Hij was verzot op Ierse whiskey maar niet op de gebrande smaak. Hij hield van romige smaken maar niet van hun textuur. Er kwam een ‘aha’-moment… en Shanky’s Whip was geboren. Een blend van Ierse whiskey en Ierse likeuren met natuurlijke vanillearoma’s en geïnfuseerd met karamel. Het resultaat is een zwarte, zachte whiskeylikeur met een rijke, romige smaak. Overheerlijk zowel puur, on the rocks, in een easy mix met ginger beer of als basis voor een cocktail.

ShankysWhip_Hero_V3

The Perfect Serve

Shanky's espresso martini

Vul je shake beker met ijs
1 deel Shanky's Whip
4 delen Cold Brew koffie
Shake & serveer in een martini glas
Garneer met drie koffieboontjes

Onze serveer tip

Kort en krachtig shaken. Zo voorkom je dat je cocktail waterig wordt.

Wie is Shanky? Een oud volksverhaal vertelt het verhaal van een man genaamd Shanky die twee passies had: paardenraces op de renbaan en whiskey maken. Zijn reputatie van het winnen van races gevolgd door “zeer enthousiaste” vieringen leidde uiteindelijk tot een verbod op het deelnemen aan paardenraces. Na het ontdekken van een maas in de wet verscheen hij op een dag op de renbaan, uitgerust met een struisvogel en een renwagen en riep: “Dit is geen paard!”.  En zo werd de legende van Shanky geboren.

Ontdek alle producten van

Shanky's Whip

Shanky's Whip

Shanky’s Whip is een blend van Ierse whiskey en Ierse likeuren met natuurlijke vanillearoma’s en geïnfuseerd met karamel. Het resultaat is een zwarte, zachte whiskey likeur met een rijke, romige smaak. Het is zo smooth dat je het nauwelijks zult geloven. Overheerlijk zowel puur, on the rocks, in een easy mix met ginger beer of als basis voor een cocktail.

Blended en gebotteld in Cavan, Ierland.

Perfect Serve

50ml Shanky’s Whip
Fever-Tree Ginger Beer
Limoen
Munt

Onze andere merken

Back To Top