skip to Main Content

What to drink when you're not drinking

Seedlip is ’s werelds eerste gedistilleerde non-alcoholische spirit en biedt dé oplossing voor het groeiende dilemma van ‘what to drink when you’re not drinking®’. Onder grote belangstelling werd Seedlip eind 2015 gelanceerd in Londen. Sinds de grote lancering is Seedlip al een immens succes in warenhuis Selfridges en wordt nu geserveerd in ruim 15 internationale steden, honderden Michelin restaurants, waaronder The Fat Duck en Eleven Madison Park en de beste cocktailbars van de wereld zoals The Dead Rabbit, Dandelyan, Baxter Inn & The Savoy.

The perfect serve

Seedlip Spice & Tonic

Een longdrinkglas
gevuld met ijsblokjes
50ml Seedlip
Spice 94
Fever-tree
Indian tonic water
Garneer met
zeste van grapefruit

Seedlip blijft grensverleggend en lanceerde ’s werelds eerste NOgroni in de World’s 50
Best Bar Awards 2017 en won goud op de Chelsea Flower Show 2016, won een award voor
‘Best Emerging Brand’ op de British Luxury Awards 2017 en
‘Best Launch’ in The Drinks Business.

Het ontstaan

Seedlip is door Ben Branson gecreëerd in zijn keuken in de bossen met een kleine koperen distilleerketel en een kopie van het boek The Art of Distillation, geschreven in 1651 voor apothekers om uitleg te geven over het maken van gedistilleerde non-alcoholische kruidengeneesmiddelen.
Ben Branson zegt: “Het 300-jarige boerenerfgoed van mijn familie gekoppeld aan een carrière in de drankindustrie heeft de basis gelegd voor het tweejarige proces van werken met distilleerders, kwekers en historici om een volwassen, complexe drank te creëren voor wanneer je, om welke reden dan ook, geen alcohol wilt drinken. De reactie van zowel de industrie als de consument is overweldigend en we zijn zowel trots als bescheiden om door de wereldtop van de voedings- en drankenindustrie te worden geprezen. Spannende tijden!”

Ontdek alle producten

van Seedlip

Seeplip
Garden 108

Seedlip Garden 108 omvangt de essentie van het Engelse platteland met verfijnde tonen van hand geplukte doperwten en hooi van de familieboerderij van de oprichter en met een complexe basis van kruiden als munt, rozemarijn en tijm.

Perfect serve

Quince Collins

50 ml Seedlip Garden 108
30 ml Kweeperen sap
Top af met soda water
Garneer met partje appel of kweepeer

Seedlip
Grove 42

Seedlip Spice 94 is aromatisch met tonen van krachtige specerijen (Jamaicaanse peper & kardemom), citrus (citroen & grapefruitschil) en heeft een subtiele bittere smaak door hoge kwaliteit schors (eiken & Cascarilla). Beide spirits worden aangeraden te mixen met tonic of te gebruiken als basis voor een martini of een sour style non-alcoholische cocktail.

Perfect serve

Grove & Mediterranean Tonic

50 ml Seedlip Grove 42
125 ml Mediterranean Fever-Tree tonic
Garneer met sinaasappel zeste

Seedlip
Spice 94

Een pittige en complexe citrus-mix van drie soorten sinasappel en opbeurende specerijdestillaten. Eenvoudig serveren met tonic en een vleugje sinaasappelschil voor een heerlijk niet-alcoholisch drankje.

Perfect serve

Mr. Howard

50 ml Seedlip Spice 94
30 ml grapefruit sap
20 ml citroen sap
15 ml suiker siroop
Garneer met 1 steranijs

Onze andere merken

Back To Top