skip to Main Content

FULFIL. LIFE IS WONDERFUEL.

We vroegen ons af: waarom kunnen de snacks waar we van houden niet zowel goed voor ons zijn als heerlijk van smaak? De repen van Fulfil zitten boordevol eiwitten, vitamines en weinig toegevoegde suiker en zijn verkrijgbaar in een reeks heerlijke smaken, van Salted Caramel tot Chocolate Brownie.

Of je nu een drukke baan hebt en daarna nog naar de sportschool gaat, weekendtrips met je vrienden onderneemt, bergen beklimt, 10 km hardloopt, een ijzige duik trotseert – Fulfil is hier om je onderweg van brandstof te voorzien. En omdat ze ook nog eens ontzettend lekker zijn, kun je er zelfs van genieten met je kopje thee op de bank (je kunt ook dippen – we zullen niet oordelen).

Whatever your dream is, you chase it and we’ll feed it.

Fulful is een ideaal tussendoortje waar je van kan genieten zonder schuldgevoel. De bar heeft een hoog gehalte aan vezels en eiwitten met maar liefst 20g proteïnes Daarnaast voorziet de bar in de dagelijkse behoefte van 9 vitamines, bevat maximum 3 gram suiker per reep en is laag in calorieën!

Ontdek alle producten

van Fulfil

Chocolate salted
caramel flavour

Een heerlijke laag van melkchocolade omgeeft een zacht, zijdezacht gezouten karamelhart met daarbovenop een laag knapperige krokantjes.

Verpakt met alle toegevoegde voordelen van 20 g proteïne, weinig suiker en 9 multivitaminen.

Cocolate Hazulnut Whip

Een heerlijk hazelnootvulling bedekt met romige melkchocolade en gegarneerd met knapperige stukjes hazelnoot.

Verpakt met de toegevoegde voordelen van 20 g proteïne, weinig suiker en 9 multivitaminen.

Chocolate Brownie

Romige melkchocolade omhult met een rijk en fudgy middenstuk. De reep is bovenop bestrooid met dikke chocoladeschilfers.

Verpakt met 20 g proteïne en slechts 1,5 g suiker.

Peanut & Caramel

Melkchocolade omhult in een laag karamel vermengd met knapperige pinda’s rondom een rijk gevulde pindavulling.

Verpakt met slechts 2,1 g suiker, 20 g eiwit en 9 multivitaminen.

Onze andere merken

Back To Top