skip to Main Content

Share the spirit of the Caribbean

De Duppy Share inspireert vrienden om zich te verenigen en om aan het alledaagse leven te ontsnappen door de Spirit of the Caribbean te omarmen.
Geïnspireerd op ’the Angel Share’ van whiskey geloven ze in de Carribean dat Jamaicaanse geesten, bekend als Duppies, tussen de distilleerderijen duiken en het beste van de rum stelen terwijl deze rijpt in eikenhouten vaten. Deze rum liefhebbende geesten leven om vrienden te verenigen en helpen om herinneringen te creëren die voor altijd zullen blijven bestaan.

The perfect serve

Caribbean Stormy

Vul het hele
glas met ijs
Fever-Tree
Ginger Beer
50ml Duppy Share Spiced
Garneer met een
schijfje citroen

Duppy Share is niet alleen een viering van rum, maar ook een viering van het Caribisch gebied. Een totaal unieke eilandengroep tussen de Caribische zee en de Atlantische Oceaan. De eilanden zijn ongelooflijk mooi en hebben het geweldige vermogen om iedereen, in elke situatie, zich helemaal welkom én op zijn gemak te laten voelen. De Duppy Share zorgt ervoor dat de warmte, het plezier, de schoonheid en de opwinding van het Caribisch gebied in elke druppel kan worden geproefd.

Drink Duppy en Share the Spirit of the Caribbean.

Ontdek alle producten

van Duppy Share

Duppy Share Aged

Duppy Share Aged is een perfecte balans van rum van twee van ’s werelds meest prestigieuze rumstokerijen. 3-jarige 100% Pot Still rum van de Jamaican Worthy Park Distillery wordt gecombineerd met 5-jarige, 100% Column Still rum van de Foursquare Distillery in Barbados.

Perfect serve

50 ml Duppy Share Aged
150 ml Fever-Tree Ginger Ale
Limoen

Duppy Share Spiced

Een mix van 2 jaar gerijpte rum uit Jamaica en Barbados met de toevoeging van ananas en kolanoot.
Uitgeroepen tot de beste Spiced rum van het Verenigd Koninkrijk, bekroond met een tweede plaats bij de prestigieuze Great Taste Awards. Duppy Share Spiced rum is van nature gekruid met gember, vanille, cola, grapefruit, ananas, kruidnagel, nootmuskaat, basilicum en sinaasappel.

Perfect serve

50 ml Duppy Share Spiced
150 ml Fever-Tree Ginger Beer
Limoen

Duppy Share White

Duppy Share White is gemaakt met 100% Jamaicaanse Rum voor 100% Jamaicaanse smaak. Qua geur ruik je banaan, mango en groene tijm. Terwijl je proeft, maken zachte karamel en tropisch fruit plaats voor pimentkruiden en een levendige pot still rum-afdronk. Duppy White is geproduceerd en tot stand gekomen met muzikale pionier Kano.

Perfect serve

50 ml Duppy Share White
150 ml Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit
Grapefruit

Onze andere merken

Back To Top