skip to Main Content

Like the angel and devil on your shoulder

Wilderen Double You Gin is gedistilleerd, gebotteld, gelabeld én verzegeld in Brouwerij & Alcoholstokerij Wilderen.

Deze gin is gemaakt met 21 plantaardige en regionale kruiden. Bij de fles zitten 4 stokjes zoethout gevoegd, voor een ware smaakexplosie.

The perfect serve

Gin & Tonic

Vul het hele
glas met ijs
50 ml
Double You gin
Fever-Tree
Elderflower
tonic water
Garneer met een
stokje zoethout

Op het etiket van Double You staan een engel en een duivel afgebeeld.

De Engel staat voor welbewust en is altijd vergezeld van een Duivel welke staat voor verleiding. Zo is ook het karakter van deze Double You Gin, een welbewuste kruidenselectie waar je niet aan de verleiding kan weerstaan! Het innerlijke conflict van een sterk karakter…
Zwart als de duivel, puur als een engel.

Brouwerij Wilderen

Double You Gin is een van de merken die gemaakt wordt door Brouwerij Wilderen.
Brouwerij Wilderen dateert al uit 1642, toen waren zij al volledig zelfvoorzienend. Zij bouwden de brouwerij met bomen van eigen land, hadden vee en verbouwden groenten voor het voedsel. De hypermoderne brouwerij die nu gebouwd is op dezelfde plaats laat nog steeds de oude brouwerij zien. De brouwerij is te bezichtigen en te ontdekken tijdens de rondleidingen.

Ontdek alle producten

van Double You

Double You gin

Deze gin is gemaakt met 21 plantaardige en regionale kruiden, toegevoegd in geheime proporties. Een kleine greep: jeneverbes, hop, roos, bloesem, koriander en nog vele andere. Het resultaat is een kruidig boeket en een karaktervolle smaakperceptie, zo complex als een engel en een duivel op je schouder…

Het roerstaafje in het glas dient een zoethoutstokje te zijn, vandaar dat er bij elke fles 4 stokken “oud snoep” wordt geleverd. Samen met een gin & tonic is dit een ware smaakexplosie.

Perfect serve

50ml Double You gin
Fever-Tree Elderflower tonic water
Garneer met stokje zoethout

Double You
Vintage Vanilla gin

De Vintage Vanilla Gin is een speciale editie die werd uitgebracht ter ere van het vierjarig bestaan van de distilleerderij. Het recept van onze geliefde Double You Gin werd daarbij geïnfuseerd met heerlijk vanillestokken uit Madagaskar. Het resultaat is een bijzonder aromatische, florale gin met een heerlijke reuk waarin men in de afdronk geniet van een zweem vanille.

Perfect serve

50ml Double You Vintage Vanilla gin
Fever-Tree Elderflower tonic water
Garneer met muntblaadje voor een frisse toets

Onze andere merken

Back To Top