skip to Main Content

Passione amore tradizione famiglia

Een origineel Italiaans product, gemaakt door de Italiaanse La Famiglia Bongiorno. De 3 smaken worden geserveerd in -uiteraard- matte flessen, versierd met opvallend mooië kunstwerken van de Arte of Bongiorno.

Er wordt gebruik gemaakt van eetrijpe citroenen die worden geplukt in het Campania gebied. Deze worden binnen 24 uur op alcohol gezet, waardoor ze hun volle aroma’s behouden en de limoncello vol en toch zacht van smaak is. Zo is Limoncello bedoeld.

Een mooi product om zowel puur als in de mix te gebruiken.

The perfect serve

Tonicello

Vul het glas
volledig met ijs
50ml Bongiorno Limoncello
Fever-Tree Refreshingly
Light Tonic Water
Garneer met
schijfje citroen
Maak af met een
takje verse munt

De Art of Bongiorno bestaat uit vier artistiek uitgewerkte thema’s waarin de vier pijlers van La Famiglia Bongiorno vertegenwoordigd zijn. Passione, Amore, Tradizione en Famiglia. Deze thema’s werden uitgewerkt in de traditionele Siciliaanse kunstvorm die vele Siciliaanse voorwerpen en recent zelfs fashion artikelen siert. Door middel van illustraties vertellen de Sicilianen van oudsher hun belangrijkste levensverhalen. Bongiorno zet deze traditie voort met een eigen ‘Art of Bongiorno’ lijn.

Ontdek alle producten

van Bongiorno

Limoncello

De onweerstaanbare geur en smaak van citroenen uit Campania, wereldwijd bekend als de beste citroenen met dikke schil, verwerkt volgens het zorgvuldig bewaard huisrecept van de familie Bongiorno… en u proeft een heerlijke Limoncello van superieure kwaliteit!

Limoncello Bongiorno is telkens weer een streling voor je tong.

Drink Limoncello Bongiorno en laat je meevoeren in de sfeer van de Campania.

Perfect serve

Puur:
50ml Limoncello Bongiorno

Serveer in een voorgekoeld glas
of “on the rocks”

Fragoline Di Bosco

Op de velden en in de bossen rond Verona ruikt de ochtenddauw naar overheerlijke, zoete, wilde bosaardbeitjes. Eeuwen geleden al veroverden deze schattige besjes met hun intense geur en smaak het hart van Romeo en Julia. Meer recent wisten ze ook het hart de familie Bongiorno te bekoren.

Wanneer de dag nog fris is trekken de bewoners van de streek er op uit, op zoek naar deze aromatische vruchten. De vers geplukte vruchtjes gaan – na regelmatige kwaliteitscontrole door Vincenzo Bongiorno – rechtstreeks naar de distilleerderij waar ze het gezelschap krijgen van alcohol en een vleugje suiker en dan mag het mengsel héél lang rijpen in donkere koele kelders.

Fragoline Di Bosco is een heerlijk uitgebalanceerde likeur, zoet zonder overdrijving en ademt de sfeer van de regio Emilia Romanga.

Perfect serve

30ml Fragoline Di Bosco
(zorg dat er besjes mee gaan)
Aanvullen met Fever-Tree Refreshingly Light Tonic

Don Pepé

Ter ere van zijn vader brengt Vincenzo in 2015 deze likeur op de markt onder de de naam Don Pepé. Don Pepé wordt bereid op basis van de schillen van de beroemde Siciliaanse bloedsinaasappelen. Daarna wordt het geheel verrijkt met een aantal volkomen natuurlijke ingrediënten. Dit geeft een geheimzinnige, vurige en heerlijk aromatische likeur.

Proef het geheim van Don Pepé en geniet van het hart van Sicilië!

Perfect serve

Vul het glas met ijs
50ml Don Pepé
Fever-Tree Indian Tonic Water
Garneer met verse munt

Aperitivo

Bongiorno Aperitivo is een combinatie van bittere sinaasappels met een kruidenmengeling van de beste kwaliteit.

Maak u eigen Aperitivo Spritz en geniet van dit heerlijk Italiaanse product.

Perfect serve

Aperitivo Spritz
60ml Bongiorno Aperitivo
90 ml prosecco
30ml Fever-Tree Soda Water
Sinaasappelschijfje

Sambuca

Sambuca wordt bereid op basis van hoogwaardige Siciliaanse steranijs. De Sambuca van Bongiorno bevat een verminderde hoeveelheid suiker.

Perfect serve

Puur:
50ml Bongiorno Sambuca

Serveer in een voorgekoeld glas
of “on the rocks”

SamNera

Bongiorno SamNere is een combinatie van zwarte drop, Siciliaanse citroenzesde en steranijs. Een nooit eerder geproefde combinatie die enorm in de smaak valt.

Perfect serve

Puur:
50ml Bongiorno SamNera

Serveer in een voorgekoeld glas
of “on the rocks”

Onze andere merken

Back To Top