skip to Main Content

The original recipe from Venice

Bellini Canella wordt samengesteld aan de hand van het originele recept van de wereldberoemde Venetiaanse cocktail Bellini. Italiaans icoon gemaakt van mousserende Canella-wijn en witte Maria Bianca-perziken van eigen kweek. Een vleugje vers frambozensap zorgt voor de mooie roze kleur. Bovendien bevat deze cocktail geen toegevoegde suikers, artificiële smaakstoffen of bewaarmiddelen.

The perfect serve

Bellini Classico

Bellini Classico:
100% Bellini
Bellini is op zich reeds een cocktail en heeft in principe dus geen extra toevoegingen nodig.

Onze serveer tip

Schenk de gekoelde Bellini Canella in een aperitiefglas,
de ideale temperatuur is 5°C.

De eerste Bellini werd geschonken in Harry’s Bar in de Italiaanse stad Venetië in 1948. De bedenker, Giuseppe Cipriani, verwees met de naam Bellini naar de schilder Gionanni Bellini die vaak roze in zijn schilderijen verwerkte.
In 1988 produceerde wijnhuis Canella Winery als eerste de cocktail in flessen.

Ontdek alle producten

van Bellini

Bellini

Bellini Canella is een cocktail samengesteld volgens het originele Italiaanse recept: 2/3 Italiaanse mousserende wijn, 1/3 sap van witte perziken en een vleugje frambozensap. De aperitief bevat geen toegevoegde suikers, smaakstoffen of bewaarmiddelen.

Perfect serve

Schenk de gekoelde Bellini Canella in een aperitiefglas, de ideale temperatuur is 5°C. Bellini is op zich reeds een cocktail en heeft dus geen extra toevoegingen nodig.

Toch op zoek naar een mix?

Bellini & Gin
200 ml Bellini
50 ml gin
Garneer met een framboos

Onze andere merken

Back To Top