skip to Main Content

Auf Der Alm Dudeln

Almdudler is dé Oostenrijkse, natuurlijke kruidenlimonade voor jong & oud. Op basis van 32 Alphenkruiden, zonder conserveringsmiddelen en zonder kunstmatige smaakstoffen.

Almdudler is afgeleid van het Alm Dudeln, wat niks anders betekent dan Jodelen op de berg.

The perfect serve

Güdler

Een glas gevuld
met ijsblokjes
100 ml Almdudler
60 ml gin
20 ml grapefruitsap
Garneer met munt
op sinaasappelzeste

Het eerste flesje Almdudler, geproduceerd op 17 november 1957, werd door Erwin Klein als huwelijkscadeau geschonken aan zijn bruid Ingrid. Daarom kunnen we geheel terecht zeggen dat Almdudler een drankje is met hart en ziel.

Het goedbewaarde recept is sinds 1957 onveranderd gebleven. Al ruim 60 jaar is ook het glazen flesje van Almdudler exact hetzelfde, van binnen en van buiten, met dank aan het kenmerkende design. Het handelsmerk – het koppeltje in klederdracht – floreren ook vandaag de dag nog op het flesje. Alhoewel zij wel enkele kleine metamorfoses hebben ondergaan.

Ontdek alle producten

van Almdudler

Almdudler

Almdudler is een natuurlijke kruidenlimonade, zonder conserveringsmiddelen en zonder kunstmatige smaakstoffen, voor jong & oud. Het is een verfrissende dorstlesser op basis van 32 natuurlijke alpenkruiden waaronder citroenmelisse, salie, gentiaan, vlierbloesem en zonnehoed.

Onze andere merken

Back To Top