skip to Main Content

NIEUW IN HET ASSORTIMENT: FEVER-TREE SPARKLING PINK GRAPEFRUIT

Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit brengt een explosie van verse rode grapefruit, gebalanceerd met de zachte tonen van roze grapefruit. De perfecte hoeveelheden koolzuur en sap zorgen voor de ideale basis om premium tequila, vodka of een verfrissende Spritz aan te vullen.

De met de hand geplukte rode en roze grapefruits zorgen voor een verfrissende en pittige toets. Ze zijn zoet, zuur, en tegelijkertijd heerlijk bitter. De grapefruits uit de velden van de Quirante familie rijpt in het zonnige Alicante, Spanje. Een team agronomen (experts in bodembeheer en gewasproductie) zorgt ervoor dat de groei optimaal verloopt en de oogst op precies het juiste moment gebeurt. De gewassen worden continu aan de hoogste kwaliteitsstandaard gehouden, waardoor we het heerlijkste fruit kunnen telen op slechts enkele kilometers van de Middellandse Zee.

Het resultaat is een heerlijke frisdrank en mixer, zonder kunstmatige kleur- of zoetstoffen, enkel bestaand uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Paloma is een dorstlessende tequila cocktail die heel eenvoudig te mixen is. Deze cocktail wordt al gedronken sinds de 19e eeuw en is een van de meest populaire drankjes in Mexico!

Hoewel er veel variaties zijn, zijn twee elementen onmisbaar in elk Paloma-recept: tequila en grapefruit sap. Het is de perfecte combinatie, zeker met een sappig schijfje Grapefruit.

Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit is nu in Nederland per direct beschikbaar in 24x20cl verpakking.

Hoe maak je de Perfecte Paloma?

1. Vul een glas met ijs
2. Voeg 50ml premium tequila toe
3. Voeg 150ml Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit toe
4. Garneer met een schijfje Grapefruit

 

 

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie?Neem dan contact op met uw Wonderful sales verantwoordelijke.

Field Manager Noord – Key Accounts Amsterdam, Den Haag, Groningen e.o.Laurens Karsemeijer| laurens.karsemeijer@wonderfuldrinks.nl

Account Manager – Amsterdam / Haarlem / Purmerend / Hilversum e.o.Manon Huis | manon.huis@wonderfuldrinks.nl

Account Manager – Amsterdam / Noord-Holland / Friesland e.o.Thijs Lindeman | thijs.lindeman@wonderfuldrinks.nl

Field Manager Zuid – Key Accounts Rotterdam, Utrecht, Breda, Maastricht e.o.Rick Broekhuizen | rick.broekhuizen@wonderfuldrinks.nl

Account Manager – Noord-Brabant & LimburgMichel van Bruggen | michel.vanbruggen@wonderfuldrinks.nl

Account Manager – Utrecht, Gelderland, OverijsselDaniëlle de Jong | danielle.dejong@wonderfuldrinks.nl Account Manager – Zuid-Holland & ZeelandJoost Lankman | joost.lankman@wonderfuldrinks.nl

Onze merken

Back To Top