skip to Main Content

Nieuw: Fever-Tree Distillers Cola

Bij proeverijen ontdekten mede-oprichters van Fever-Tree Tim & Charles vaak dat de beschikbare cola’s hun sterke drank maskeerden, waardoor sommige subtiele en karaktervolle smaken waarvan ze hoopten dat deze zouden doorkomen, werden overstemd.

Ze beseften wat een geweldige cola kan brengen in een Cuba Libre of een whisky en besloten een ander soort cola te maken. Eentje wiens enige doel was om premium whisky’s en rum te mixen en beter aan te vullen.

Op dezelfde manier waarop Fever-Tree de tonic voor gin en ginger beer voor mules heeft ontwikkeld, heeft Fever-Tree een cola gemaakt met de kwaliteitsnormen van de beste distilleerders in gedachten, één die recht zal doen aan de premium whisky’s en rum.

Distillers Cola is gemaakt van elf zorgvuldig gekozen ingrediënten, waaronder Caribische kolanoten, Mexicaanse limoenen en een selectie van gedistilleerde botanische kruiden en specerijen zoals Jamaicaanse pimentbessen en vanille van het eiland Madagaskar, daar waar de mooiste vanillepeulen vandaan komen.

Het resultaat is een cola met een rijke en complexe smaak, met het perfecte niveau van zoetheid om whisky’s en rum van de beste distilleerderijen aan te vullen en te versterken.

Perfect Serve Suggestie: Cuba Libre:

  • Veel vers ijs
  • 50 ml donkere premium rum
  • 150ml Fever-Tree Distillers Cola
  • Garneer met een limoenschijfje

Verpakking: 6x4x200ml

Onze merken

Back To Top