skip to Main Content

Fever-Tree voor 8ste jaar op rij verkozen tot de nummer 1 premium mixer door ’s werelds beste bars en bartenders

Sinds de oprichting van Drink International in 2014 is Fever-Tree voor de 8ste keer op rij verkozen tot ‘Best Selling’ & ‘Top Trending Mixer’, door ’s werelds beste bars. Dit jaar is de categorie uitgebreid van tonic naar Best Selling & Top Trending Mixer. Drinks International beschrijft de nieuwe stap als volgt: ‘luisterend naar de eisen van bartenders, zijn premium mixer merken steeds meer gaan experimenteren met hun smaakcombinaties. Om deze grotere variëteit weer te geven, is de tonic categorie van eerdere rapporten verbreed om alle mixer merken te omvatten’.

Dank aan ’s werelds beste bartenders en bars voor jullie support!

Hoe wordt onderzoek gedaan? 

Het Drinks International rapport onderzoekt het koopgedrag door middel van een peiling van ’s werelds beste bars . Het doel is niet om een breed inzicht te krijgen in duizenden bars, maar in de bars die aan de meest invloedrijke kant van de piramide opereren. Daarom beperken ze de deelname tot een groep van 100 bars, die gedetailleerde vragenlijsten invullen over hun koopgedrag voor sterke drank en mixers.

Deze vragenlijst is alleen op uitnodiging beschikbaar en bestaat uit locaties die zijn verschenen in recente edities van The Word’s 50 Best Bars (1-100), Tales of the Cocktail’s Spirited Awards, Top 500 Bars, plus regionale prijzen zoals Asia’s 50 Best Bars en Germany’s Mixologie-prijzen; en landelijke onderscheidingen: de Class Bar Awards, Australian Bartender Awards en de Time Out Awards van verschillende markten over de hele wereld.

Benieuwd naar het gehele Drinks International rapport, klik hier.
(mixer categorie op pagina 46).

Onze merken

Back To Top