over ons

Consumenten leggen vaak in de HoReCa de eerste emotionele connecties met nieuwe merken. Het is daarom dat Wonderful er naar streeft om een sterke partner te zijn voor de Nederlandse horecabedrijven. Door middel van gerichte promotionele ondersteuning, trachten we er steeds voor te zorgen dat de horeca-ondermer maximaal kan genieten van de rendabiliteit van onze merken. Daarnaast dragen wij ook nauwgezet zorg voor een premium positionering van onze merken in het steeds veranderende retaillandschap.

Portfolio

Met een portfolio aan merken zoals Fever-Tree Premium Mixers, Copperhead Gin, Gosling’s Rum & Almdudler kiezen wij er uitdrukkelijk voor om ons te richten op de markt van de innovatieve en onderscheidende dranken. Hierbij vertrekken wij vanuit onze eigen visie op het bouwen van merken.

Team

Het Wonderful team bestaat inmiddels uit 7 enthousiaste en energieke accountmanagers, die verantwoordelijk zijn voor de verkoop en ondersteuning van het Wonderful portfolio. Onze accountmanagers bevinden zich bijna voortdurend in de markt, en komen graag bij jou op locatie om te spreken over de mogelijkheden omtrent onze producten. Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail.

Waar komen wij vandaan

Wonderful kan rekenen op de jarenlange ervaring van zusterbedrijf Jet Import, een Belgische drankenimporteur met een omzet van 130 miljoen euro en jaarlijkse double digit groei. Innovatie, kwaliteit, rentabiliteit, gedrevenheid, maar bovenal een grenzeloos enthousiasme van de medewerkers staan voor zowel Jet Import als Wonderful Drinks garant voor deze sterke groei. www.jetimport.be

BRANDS