Premium mixers

Fever-Tree

Premium mixers speciaal ontworpen om de identiteit van premium spirits te waarborgen. Geserveerd in 7 van de top 10 - restaurants
van de wereld.

PRODUCTEN

Indian Tonic Water

Dé basistonic met verfrissende, subtiele citrustoetsen. De smaak is voor een tonic ontzettend zacht waarbij de combinatie met de natuurlijke bitters van de kinine zorgt voor een pure mixer die de aroma’s van de gin volledig tot zijn recht brengen. Naast  de veelzijdige mix opties is de Indian Tonic vanwege zijn natuurlijk en unieke verfrissende smaak ook perfect op zichelf  te genieten.

Mediterranean Tonic Water

Deze tonic tovert de mediterraanse zee in je glas en is de perfecte mixer voor kruidige citrus-gins! De gebruikte ingrediënten zijn natuurlijke kinine, het zuiverste water, citroenoliën uit Sicilië, geranium, rozemarijn en mandarijntjes.

Clementine Tonic Water

Voortgekomen uit de nauwe samenwerking met bekende Nederlandse chef Sergio Herman. Sergio liet zich inspireren door een verblijf op Ibiza waar hij onder de indruk raakte van combinaties die men daar met citrusvruchten maakte. Het resultaat werd een frisse, fruitige tonic met een zachte, ietwat zoetere smaak door de clementines. De subtiele toets van kaneel zorgt voor een fijne kruidige afdronk. Deze ronde tonic mixt zich perfect als

Elderflower Tonic Water

Een florare tonic op basis van vlierbloesems. De handgeplukte vlierbloesems worden op het Engelse platteland, meer bepaald in Cotswolds ten noordwesten van Londen, geoogst tussen mei en juni. De Elderflower variant kan perfect gecombineerd worden met onder ander verschillende gins en vodka’s.

Aromatic Tonic Water

Fever-Tree goes Pink en voegt met de lancering van de ‘Aromatic Tonic’ graag een streepje kleur toe aan de Gin Tonic. De Aromatic tonic van Fever-Tree is gebaseerd op de traditionele Engelse cocktail “The Pink Gin”. Deze traditionele cocktail is ooit bedacht door de Britse marine om het nuttigen van Agostura bitters (koortsremmend) dragelijker te maken voor de gebruikers.

Naturally Light Tonic Water

Deze kristalheldere drank is een harmonie van limoen, aromatische botanicals, zacht bronwater, citroenzuur en een klein vleugje fruitsuiker. Een heerlijke, zuivere smaak die in evenwicht wordt gebracht door toevoeging van natuurlijke kinine. Bevat 45% minder calorieën.

Lemon Tonic Water

Gemaakt van de beste Siciliaanse citroenen, bronwater en kwalitatief hoogstaande kinine. Deze lemon tonic ook wel ‘onze bitter lemon genoemd, heeft een heldere, frisse smaak en is heerlijk met een citrus gin, in combinatie met vodka of als geraffineerde softdrink.

Ginger Ale

Een uitzonderlijke drank die het beste van 3 verschillende natuurlijke gembersoorten bevat: gember uit Kochi in India, Ivoorkust en Nigeria. De kleur van deze drank is zuiver en bevat een gouden tint. Het aroma geurt naar frisse gember met hints van limoen. Perfect om puur te drinken en ook mooi in balans om de smaaknoten te versterken van de bijvoorbeeld Whisky’s, Bourbons en Rums.

Ginger Beer

Fever-Tree gember bier (non-alcoholisch) werd vaker dan één keer internationaal bekroond en ontstaat door het brouwen van een mix van drie soorten gember uit Nigeria, Cochin en Ivoorkust. Deze mixer wordt aanbevolen door gastronomen en critici. Perfect als mixer maar ook als verfrissende drank.

Sicilian Lemonade

Een heerlijke limonade gemaakt van de beste citroenen van het Italiaanse eiland Sicilië. Hun rijke smaak en sappen, en de extra dikke schil die bomvol etherische oliën zit, zijn essentieel voor de smaakdiepgang van deze limonade. Fever-Tree Sicilian Lemonade proeft bovenal fris, fruitig en natuurlijk met een licht zoetje. Deze Lemonade mixt perfect met werelds beste vodka’s, gins en rums en geeft de spirit een frisse toon. Ook zonder alcohol is deze Sicilian Lemonade goed te drinken in combinatie met bijvoorbeeld een takje munt.

Premium Lemonade

Perfect gebalanceerde mixer met als basis Siciliaanse citroenen en bronwater. Frisse; zuivere licht zoete smaak. Zeer goed als frisse mixer of als softdrink.

Madagascan Cola

100% natuurlijke ingrediënten. Aan de basis vinden we natuurlijk bruisend mineraalwater, rietsuiker en gemoute gerst. Zachte smaak met subtiel citrusaroma en fijne vanilletoetsen afkomstig uit Madagaskar. Geuren van sinaasappel, chocolade, fijne koffie en gebrande noten. Niet overdreven zoet, waardoor de cola perfect verschillende rum, vodka’s en whisky’s naar een hoger niveau tilt.

Soda Water

Een zeer delicate, zachte soda die gemaakt is van het puurste water dat je maar kan vinden! Fever-Tree soda is de perfecte mixer: hij blijft subtiel op de achtergrond maar zorgt ervoor dat de spirit volledig tot zijn recht komt.

BRANDS